Graat en de Laat nemen afscheid van producer 'Bartje'

28 februari om 07:00 • Aangepast 5 maart om 02:01
nl
Na drie mooie jaren hebben Graat en de Laat afscheid genomen van producer Bart. Hij was altijd onlosmakelijk verbonden met het programma en alle uitzendingen op locatie. Bart gaat richting Hilversum om daar een eigen programma te presenteren. Jordy en Christel zette hem uiteraard in het zonnetje. "Je bent van een menneke, een echte man geworden. We gaan je missen", aldus de Laat.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Bij Graat en de Laat heb je meteen het meeste onvoorspelbare programma te pakken. Het draaiboek kan ieder moment veranderen. Dus toen producer Bart erbij kwam, moest hij daar in het begin erg aan wennen. "Jullie kunnen alle kanten opgaan, daar had ik de eerste maanden weleens moeite mee", kijkt de Heeschenaar terug. Met de nodige cadeautjes, een fijne taart en mooie woorden is Bart uitgezwaaid. Ook veel luisteraars gaan hem missen, gezien alle reacties van de luisteraars.

Verder belden Jordy en Christel met een spookhuis in Geldrop. Daar kunnen griezelfans het komende weekeinde hun hart ophalen. Sommige bezoekers komen na de eerste gang alweer naar buiten, verklapt organisator John. De discussie van de week ging over de vakantie. Veel mensen zijn nu aan het boeken voor de zomer, maar waar kies je voor: camping of hotel? Niet verrassend: daar heeft de luisteraar wel een mening over.

Luister hier naar de podcast waarin alles voorbijkomt:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!