Liveblog

112-nieuws: Tesla botst op motor • fietser zwaargewond

14 maart om 15:12 • Aangepast 29 maart om 02:00
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.59

Dit liveblog is gesloten

22.54

Vermissing in Vught

De politie meldt via Burgernet de vermissing van een man in Vught. De mans is blank, 1 meter 83, heeft kort donker haar en een normaal postuur. De man draagt een blauwe overhemd en een spijkerbroek. De man ging te voet weg en is mogelijk in gezelschap van een herdershond. Bel voor tips met 112.

22.05

Schietpartij Prins Hendrikpark

In het Prins Hendrikpark in Den Bosch heeft vanavond een schietpartij plaatsgevonden. Het is nog onduidelijk wat er precies is voorgevallen. De omgeving, de Van Grobbendoncklaan en een deel van het park is afgesloten. Er is een slachtoffer, die is overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Schietpartij in Prins Hendrikpark in Den Bosch, omgeving afgezet

20.13

Controle op N65

e Verkeerspolitie Oost-Brabant en de Belastingdienst hebben bij de N65 bij Vught. Het verkeer werd in beide richtingen gescand met zogeheten ANPR camera’s. Met zo’n camera worden kentekens geregistreerd van passerende voertuigen. De politie deelden 30 proces verbalen uit voor onder meer overbelading, gladde banden, rijden zonder rijbewijs, en een auto zonder tenaamstelling, telefoon vasthouden en rijden onder invloed. De belastingdienst inde voor 214.481 euro aan schulden en legde beslag op 8 voertuigen, waarvan er 3 direct werden afgevoerd.

18.38

Tesla botst met motor

Een motorrijder is op de A67 in botsing gekomen met een Tesla. De motor viel en de Tesla reed over de motor. De motorrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verbindingslus van de A2 naar de A67 was dor het ongeluk tijdelijk afgesloten. Een automobilist reed toch door de afzetting heen en werd aan de kant gezet door de politie.

(foto: Dave Hendriks/SQ Vision)
(foto: Dave Hendriks/SQ Vision)
(foto: Dave Hendriks/SQ Vision)
(foto: Dave Hendriks/SQ Vision)
16.22

Rijstrook dicht op A2

Door een ongeluk op de A2 Eindhoven richting Maastricht is de de rechterrijstrook is dicht tussen knooppunt Batadorp en De Hogt. De vertraging bedraagt bijna een half uur, meldt de ANWB.

15.07

Brandweer bevrijdt negen honden na kettingbotsing

Op de Westerlaan in Dongen zijn vanmiddag vijf auto's en busjes op elkaar gereden. Door de kettingbotsing is er veel schade. In een bestelbus zaten negen honden. De klep van het busje kon niet open door de schade. De brandweer moest de klep verwijderen en bevrijdde de honden. Een begingsbedrijf is druk bezig om de auto's weg te halen van de weg.

Brandweer bevrijdt negen honden na kettingbotsing (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
Brandweer bevrijdt negen honden na kettingbotsing (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
14.58

Fietser zwaargewond in Leende

Er is een fietser zwaargewond geraakt op de Valkenswaardseweg in Leende. Dit kwam door een botsing tussen een auto en de fietser. Er werd een trauma opgeroepen om hulp te bieden. De politie heeft de weg gedeeltelijk afgesloten en is een onderzoek gestart.

Fietser zwaargewond in Leende (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Fietser zwaargewond in Leende (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Fietser zwaargewond in Leende (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Fietser zwaargewond in Leende (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Fietser zwaargewond in Leende (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Fietser zwaargewond in Leende (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
14.52

Schuurbrand in Werkendam

Rond half 3 is er een brand uitgebroken in een schuur aan de Bruine Kilweg in Werkendam. De brandweer is er samen met andere hulpdiensten. Zij proberen uitbreiding van de brand naar een andere schuur te voorkomen. De grote brand zou in de wijde omgeving te zien zijn. De veiligheidsdienst adviseert mensen die last hebben van de rook om ramen en deuren te sluiten.

Wachten op privacy instellingen...
10.05

Brand in appartementencomplex

De brandweer is met twee blusvoertuigen naar een brand in een huis aan de Hoofdstraat in Helmond gegaan. Bij aankomst bleek dat de brand uit de kelder kwam. Op dit moment wordt er een bewoner nagekeken door de ambulance. De brandweer heeft het sein brand meester gegeven en doet onderzoek. De schade is beperkt gebleven tot de kelder. De begane grond werd wel tijdelijk ontruimd vanwege rook. Niemand uit de negen appartementen erboven is gewond geraakt. Daar is ook geen schade.

Brand in kelder van appartementencomplex in Helmond (foto: SQ Vision).
Brand in kelder van appartementencomplex in Helmond (foto: SQ Vision).
Wachten op privacy instellingen...
10.00

File op de A2

Door een kapotte auto stond er elf kilometer file op de A2 tussen Maastricht en Eindhoven. De rechterrijstrook was dicht, maar is rond kwart over tien vrijgegeven. Het verkeer loopt weer door tussen tussen Maarheeze en knooppunt Leenderheide.

09.27

Veel schade door kop-staart botsing

Op de vierbundersweg in Dongen zijn vanmorgen drie busjes op elkaar gereden. Er raakte bij het ongeluk niemand gewond, maar de schade is flink. Door de botsing werd een rijstrook afgesloten.

Veel schade door kop-staart botsing (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
Veel schade door kop-staart botsing (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
08.16

Ongeluk op de A27

Er stond een file van vier kilometer tussen Breda en Gorinchem. Door een ongeluk stond het verkeer stil tussen Oosterhout en Geertruidenberg. De rechterrijstrook was afgesloten, maar is ondertussen weer vrijgegeven. De vertraging was ruim een kwartier.

Wachten op privacy instellingen...
08.03

Plek van problemen bij gasleiding niet vrijgegeven

Alle wegen die woensdag afgezet waren zijn weer vrijgegeven. Dit kwam door problemen bij een aardgasleiding. Alleen een deel van de Professor Holstlaan in Eindhoven blijft nog afgesloten.

07.31

Ongeluk op de A2 bij Den Bosch

Op de A2 in de richting van Den Bosch naar Utrecht stond een file vanwege een ongeluk. Tussen Rosmalen-West en het knooppunt Empel was de linkerrijstrook afgesloten en stond zo'n negen kilometer file. Automobilisten moesten rekening houden met tien minuten vertraging.

06.51

File op de A58 tussen Breda en Eindhoven

Op de A58 in de richting van Breda naar Eindhoven stond een file van vier kilometer file. Tussen knooppunt de Baars en Moergestel moesten reizigers rekening houden met zo'n twintig minuten vertraging, meldt Rijkswaterstaat.

02.15

Barbecue gestolen, politie zoekt eigenaar

De politie heeft vannacht een dief achterna gezeten die bij een huis in de gemeente Land van Cuijck vermoedelijk een barbecue had gestolen. Na een korte achtervolging is de politie de man uiteindelijk kwijt geraakt. De groene barbecue is in een winkelwagentje op straat achtergelaten. De politie is op zoek naar de eigenaar.

foto: Politie_landvancuijck/Instagram.
foto: Politie_landvancuijck/Instagram.
21.10

Gevaar is geweken na affakkelen gasleiding in Eindhoven

De verzakte gasleiding langs de A2 bij Eindhoven veroorzaakt geen gevaar meer. De problemen zijn sinds woensdagavond onder controle. Ook zijn de snelwegen rondom de High Tech Campus, waaronder de A2, weer open. Het werk rondom de leiding gaat nog wel door, om verdere problemen te voorkomen.

LEES HIER MEER: Gevaar door verzakte gasleiding geweken: dit gaat er nu gebeuren

foto: SQ Vision/Dave Hendriks
foto: SQ Vision/Dave Hendriks
18.24

Brand in villa in Oss

In een villa aan de Ussenstraat in Oss heeft aan het eind van de middag brand gewoed. In de keuken zou een friteuse vlam hebben gevat. De brand was snel onder controle. Er kwam veel rook vrij, dus heeft de brandweer het huis geventileerd.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!