Paaspoporganisatie reageert op gerucht over mogelijk extra festivaldag

31 maart om 16:01 • Aangepast 19 april om 02:10
nl
De Paaspoporganisatie heeft gereageerd op uitspraken van Peter Roozendaal en Piet van Esch, de grondleggers van het festival in 1979. Zij zeiden in de Omroep Brabant talkshow KRAAK. dat ze gehoord hadden dat het festival in Schijndel misschien wel uitgebreid zou worden met een extra dag: "Tweede paasdag is nog vrij." De huidige organisatie van het populaire festival laat weten dat dat 'wishful thinking' is. "Daar is helemaal geen sprake van."
Profielfoto van Peer van den Heuvel
Geschreven door

Roozendaal en Van Esch organiseerden het festival twaalf keer, van 1979 tot 1990. Ze hebben nog steeds hun contacten bij de huidige organisatie. Ze zeiden tegen presentator Arjo Kraak dat het festival in ieder geval in Schijndel blijft: "Ze gaan niet verhuizen." Ook zeiden ze niet uit te sluiten dat er een vierde festivaldag bij zou komen: "Tweede paasdag is nog vrij."

Dat laatste gaat volgens de huidige organisatie in ieder geval niet gebeuren: "Wishful thinking" oftewel wensdenken: hoopvolle gedachten of verwachtingen die volgens de festivalorganisatie niet gebaseerd zijn op feiten of realistische mogelijkheden.

OOK DE MOEITE WAARD:

De twee grondleggers over Paaspop vroeger en nu

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!