Video

Frenkie en Mikky in het geheim getrouwd: 'Gefeliciteerd echtgenoot'

13 mei om 11:29 • Aangepast 22 mei om 02:03
nl
Voetballer Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney zijn in het geheim getrouwd. Het leek erop dat de twee al bijna twee jaar verloofd waren, maar ze hebben elkaar stiekem al het jawoord gegeven. In Hilvarenbeek. Dat blijkt uit een Instagrambericht dat Kiemeney, die zelf opgroeide in het Brabantse dorp, zondag deelt.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

"Happy birthday to my husband", schrijft ze. Ook deelt het stel zwart-witfoto's van de ringen, de bruidstaart en het trouwboeket. De foto's verraden ook dat de bruiloft in Hilvarenbeek plaatsvond. Op een van de foto's staan de twee namelijk voor de kerk op de Vrijthof en op de foto met het boeket is de gevel van een restaurant op datzelfde plein te zien.

Wanneer de bruiloft precies plaatsvond, heeft het kersverse bruidspaar niet bekendgemaakt.

In deze video zie je op welke plek de foto's zijn gemaakt in Hilvarenbeek:

Omroep Brabant experimenteert met de inzet van AI. In de video hierboven zag je een door AI gegenereerde presentator. We zijn benieuwd naar jouw mening hierover. Laat van je horen via [email protected].

Jeugdliefde
De Jong en Kiemeney kennen elkaar sinds hun middelbareschooltijd in Tilburg. Op het Koning Willem II College zaten ze bij elkaar in een klas met talentvolle sporters. Sinds de vonk daar in 2014 oversloeg, hebben ze een relatie.

De twee verhuisden vijf jaar later naar Barcelona, toen Frenkie De Jong Ajax inruilde voor FC Barcelona. In de zomer van 2022 ging hij op een knie voor zijn jeugdliefde en in november vorig jaar kregen ze samen zoontje Miles.

Veel fans en BN'ers reageren verrast op het nieuws, onder wie Guus Meeuwis. Hij deelt een aantal emoji’s met hartjesogen onder het bericht.

DIT WIL JE VAST OOK LEZEN:

Anderhalf jaar geleden ging Frenkie de Jong op een knie voor zijn Mikky

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.