Video

Grote schermen bij stadion NAC, zondag en maandag huldiging

30 mei om 11:01 • Aangepast gisteren om 02:04
nl
Mocht NAC slagen in de missie om te promoveren naar de Eredivisie, dan wordt dat uitbundig gevierd in Breda. Zondagavond na de wedstrijd tegen Excelsior komt de spelersgroep naar parkeerterrein P5 voor het Rat Verlegh Stadion om te feesten met de supporters. Een dag later is de huldiging in het centrum van de stad.
Profielfoto van Leon Voskamp
Geschreven door

NAC verdedigt zondagavond vanaf zes uur een 6-2 voorsprong tegen Excelsior. In totaal reizen vierhonderd NAC-supporters mee naar Rotterdam. Op P5 bij het stadion in Breda komen grote schermen te hangen waarop de wedstrijd te zien is.

Vanaf drie uur zondagmiddag gaat het parkeerterrein al open. Supporters die de wedstijd en een groot aantal optredens van artiesten willen zien, moeten wel een kaart kopen. De kaartverkoop start donderdagochtend om twaalf uur via www.nac.nl. Na 21.00 uur is de toegang gratis, maar vol is vol.

Centrum
Op maandag 3 juni is de 'grote huldiging', traditioneel op de Grote Markt in Breda. De start van het programma is om maandagmiddag vier uur.

Als NAC promoveert is het feest op parkeerterrein P5 zondagavond live te zien bij Omroep Brabant tv en online. Ook de 'grote huldiging' van maandagmiddag is bij Omroep Brabant te volgen.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Knotsgek 'avondje NAC' in de mooiste foto's

NAC zet reuzenstap naar Eredivisie 6-2 zege op Excelsior

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!