Willem ll speelt na 25 jaar weer ieder thuisduel voor een volle bak

17 juni om 18:52 • Aangepast 28 juni om 02:05
nl
Willem II heeft het komende Eredivisieseizoen niet te klagen over belangstelling. De voetbalploeg uit Tilburg speelt straks iedere thuiswedstrijd in een vrijwel uitverkocht Koning Willem II Stadion. De club heeft alle 10.750 seizoenkaarten verkocht en daarmee is het clubrecord uit 1999-2000 geëvenaard. Dat seizoen speelden de Tilburgers in de Champions League.
Profielfoto van Leon Voskamp
Geschreven door

Al direct na de start van de vrije verkoop werd duidelijk dat seizoenkaarten bij de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie in trek waren. Nu ook de laatste 500 seizoenkaarten op de publiekstribunes zijn verkocht, kan het bordje 'uitverkocht' worden opgehangen.

Business seats
Op de tribune met zogeheten business seats is nog wel plek, maar de verwachting is dat ook die kaarten snel de deur uitgaan.

Vrije verkoop
In totaal zijn er 14.500 plaatsen beschikbaar, waarvan 800 in het uitvak. Voor Willem ll-supporters zonder seizoenkaart die toch graag een keer naar het stadion willen, blijft een klein achterdeurtje open. Zo'n 1000 plaatsen blijven beschikbaar via de losse kaartverkoop.

Resale
Ook kunnen seizoenkaarthouders van de Tricolores hun kaart per wedstrijd beschikbaar stellen als ze zelf niet aanwezig kunnen zijn. Ze ontvangen daarvoor een vergoeding.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Eindelijk weer vier Brabantse clubs in de Eredivisie, fans blikken vooruit

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!