Twee 19-jarigen opgepakt voor dodelijke schietpartij midden op straat

24 juni om 18:26 • Aangepast 5 juli om 02:04
nl
De twee verdachten die zijn opgepakt voor de dodelijke schietpartij op straat in Eindhoven zondagavond, zijn twee jongens van 19 jaar uit die plaats. Het slachtoffer is een 41-jarige man, ook uit Eindhoven. Hij is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De schietpartij gebeurde rond half acht ’s avonds op de Rode Kruislaan. Het slachtoffer werd midden op straat neergeschoten en raakte zwaargewond. Na de melding kwam onder meer een traumahelikopter naar de plek. De man is nog naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Daar is hij overleden.

Direct na de schietpartij zouden meerdere verdachten in een auto zijn gevlucht. Die auto is een kilometer verderop in de wijk gevonden, aan de Yweinstraat. De verdachten zijn van daaruit te voet verder gevlucht. Twee verdachten konden worden aangehouden en zitten vast. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen worden verricht.

De politie roept getuigen op zich te melden. Ook is politie op zoek naar camerabeelden en eventuele details over de vluchtroute van de daders.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Dodelijke schietpartij op straat: 'Pistool werd gericht op verpleegkundige'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!