Nog meer feest in Tilburg dankzij de Trappers? 'Als we winnen komt dat helemaal goed'

28 april 2017 om 11:50
nl
De ijshockeyers van Tilburg Trappers kunnen vrijdagavond in eigen huis voor het tweede jaar op rij kampioen worden van de Duitse Oberliga. Aan Diederick Hagemeijer en zijn teamgenoten rest 'enkel' de taak om te winnen van Tölzer Löwen. “De laatste wedstrijd is altijd het lastigste”, vertelt de aanvoerder.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Hagemeijer spreekt uit ervaring. Zijn team verloor dinsdagavond de derde pot, terwijl die beslissend had kunnen zijn. Vrijdagavond kan de fout worden goedgemaakt door revanche te nemen op Tölzer Löwen.

Feestje in Tilburg
“Ja, natuurlijk mag je ervan uitgaan dat ’t ons gaat lukken, maar dat is nog geen garantie. Dinsdag bleek al wel hoe lastig het was”, aldus Hagemeijer. Hij is vooral blij dat de finale in Tilburg wordt gespeeld.

ZIE OOK: Vijf vragen en antwoorden over titel van Tilburg Trappers
 
“Het is wel lekker om maar vijf minuten te hoeven rijden voordat je bij het stadion bent. Maar goed, uiteindelijk willen wij gewoon kampioen worden. Of dat nu hier of ergens in het zuiden van Duitsland gebeurt is voor ons bijzaak.”

“Zoals iedereen op Koningsdag heeft gezien: Tilburgers kunnen een leuk feestje bouwen. Dus mochten we winnen, dan komt dat in elk geval helemaal goed.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.