'Onbegrijpelijk dat mensen zoiets kunnen doen', vriend Schijndels slachtoffer compleet van slag

26 juni 2017 om 18:48 • Aangepast 21 november 2020 om 00:04
nl
De vrouw die vrijdagnacht zwaargewond raakte nadat ze in Schijndel over een paar keien reed, wordt in het ziekenhuis in slaap gehouden. Ze is er volgens haar vriend nog steeds ernstig aan toe.
Profielfoto van Hannelore StruijsProfielfoto van Tom van der Meer
Geschreven door
Hannelore Struijs & Tom van der Meer

De 32-jarige Tynni reed vrijdagnacht op een donker stuk weg over keien die op het wegdek lagen. Die waren daar doelbewust neergelegd. De auto kreeg een klapband en raakte van de weg. Ze belandde daarna tegen een boom.

LEES OOK: Keien doelbewust op straat gelegd, vrouw raakt zwaargewond

Sindsdien ligt Tynni zwaargewond in het ziekenhuis. Haar vriend Stephan Visser is veel bij haar. "Ze heeft een goede nacht gemaakt, maar gister is ze twee keer geopereerd en waarschijnlijk moet ze vandaag weer onder het mes", zei hij maandagochtend. "Ze wordt in slaap gehouden, zodat het lichaam hopelijk herstelt."

Politie aan de lijn
Tynni was vrijdagnacht onderweg naar Stephan, toen het gebeurde. "Ze kwam me ophalen na het werk, maar het duurde zo lang. Toen werd ik gebeld door de politie met het nieuws." De familie is ontzettend van slag.

LEES OOK: Keien op de weg leiden tot petitie, 'Dit is gevaarlijk donker hoekje'

Maandagavond besteedt Bureau Brabant aandacht aan het ongeluk. Mogelijk zijn er mensen die hebben gezien wie de stenen op de weg heeft gelegd. Stephan hoopt het van harte. "Het is onbegrijpelijk dat mensen zoiets kunnen doen. We hopen dat er tips binnenkomen of dat de daders toch met iemand gaan praten. Ze zullen niet beseffen wat voor impact dit heeft op het leven van Tynni en haar omgeving."

Stenengooier
De politie behandelt het op de weg leggen van keien hetzelfde als het gooien van stenen op de snelweg vanaf een viaduct.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.