No Surrender-lid opgepakt voor ontvoeringszaak IKEA Breda - Omroep Brabant

No Surrender-lid opgepakt voor ontvoeringszaak IKEA Breda

27 juni 2017 om 16:06
nl
Een derde verdachte is opgepakt voor de ontvoering en mishandeling van een voormalig lid van motorclub No Surrender op de parkeerplaats van de IKEA in Breda. Een 34-jarige man is dinsdagochtend aangehouden in de gevangenis in Rotterdam.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Het incident vond vorig jaar september plaats voor de IKEA in Breda aan de Kruisweide. Een voormalig lid van No Surrender werd op klaarlichte dag door vier mannen geschopt en geslagen, terwijl hij op de grond lag.

De verdachte zat al vast voor zware mishandeling van een ander ex-clublid. De politie is nog altijd op zoek naar een vierde verdachte. In Rotterdam en Axel zijn daarom dinsdagochtend invallen gedaan, zonder resultaat.

Schiphol
In juni meldde een 26-jarige Hagenees zichzelf bij de politie. Hij had zichzelf herkend op de bewakingsbeelden. Diezelfde maand werd een 36-jarige Bredanaar door de Koninklijke Marechaussee aangehouden in een vliegtuig op Schiphol.

De opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteedden aandacht aan de zaak. De bewakingsbeelden werden uitgezonden op televisie.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=In9Kt4QpDbk]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.