Oefenduel PSV - AS Monaco eindigt doelpuntloos [VIDEO]

16 juli 2017 om 20:52 • Aangepast 20 november 2020 om 23:34
nl
In Zwitserland hebben PSV en de Franse kampioen AS Monaco zondag een oefenduel afgewerkt. De beide clubs kwamen niet tot scoren: 0-0.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De Eindhovenaren, die een nieuwsrijke dag achter de rug hebben, begonnen met Locadia, De Jong en Bergwijn voorin. Bij AS Monaco deden onder meer oud-Feyenoorder Terence Kongolo, Radamel Falcao en het supertalent Kylian Mbappé mee.

Wachten op privacy instellingen...


Verdienstelijk
Voor het oog van enkele tientallen Nederlandse supporters speelde PSV een meer dan verdienstelijke eerste helft tegen AS Monaco. De gevaarlijke tandem Falcao/Mbappé werd keurig aan de lijn gehouden en de grootste kans was zelfs voor de Eindhovenaren. Doelman Subasic bracht echter prachtig redding op een inzet van Bart Ramselaar.

In de tweede helft waren er kansjes voor beide ploegen, maar onder meer Steven Bergwijn miste in kansrijke positie. Derrick Luckassen maakte zijn debuut voor PSV.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...Opstelling PSV Zoet; Arias (64/Luckassen), Isimat, Schwaab, Brenet; Hendrix (81/Rosario), Ramselaar, Pröpper (81/Paal); Locadia (81/Pereiro), De Jong (81/Lammers), Bergwijn (64/Gakpo)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.