Geen wapens gevonden bij inval in clubhuis Satudarah

10 oktober 2017 om 14:20 • Aangepast 20 november 2020 om 21:26
nl
Bij een inval in het clubhuis van motorclub Satudarah in Tilburg hebben politie en Defensie geen wapens gevonden. Zeker twintig agenten en een speciale zoekploeg van Defensie deden de hele ochtend onderzoek in en rond het pand na een tip dat er vermoedelijk wapens zouden liggen. De politie laat weten dat er tijdens die doorzoeking helemaal niets is aangetroffen.
Profielfoto van Willem-Jan Joachems
Geschreven door

Een groot deel van de omgeving van de Zevenheuvelenweg was sinds dinsdagochtend met zwarte schermen afgezet. Volgens politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage was op het moment van de inval niemand in het pand. Ook zijn er geen personen aangehouden.

Onderzoek
Er was geen arrestatieteam nodig om binnen te komen: de sleutelhouder heeft de deur op verzoek opengemaakt.

Wachten op privacy instellingen...

Begin dit jaar was er een grote inval tijdens een clubavond. Toen werden alle motorclubleden geïdentificeerd en gefouilleerd. Maandagavond was er ook een clubavond. Het partycentrum Drinks and Dance zoals het officieel heet, is na die inval in maart al een keer gesloten door de burgemeester.

Groot henneponderzoek
De inval heeft volgens de politie niets te maken met het grote henneponderzoek maandag in Tilburg, Eindhoven, Goirle en Kaatsheuvel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.