‘Yassine was op het verkeerde moment op de verkeerde plaats’, groot verdriet na schietpartij

6 november 2017 om 14:42
nl
Er heerst enorm veel verdriet en onbegrip onder de vrienden en familie van Yassine Majiti. De 33-jarige man kwam zondagavond om het leven bij een schietpartij bij beachclub Sunrise in Best. In de Bossche wijk Kruiskamp verzamelden tientallen mensen zich maandag bij het huis van Yassine om samen te rouwen.
Profielfoto van Jan Waalen
Geschreven door

“Het was een ontzettend aardige en geliefde jongen”, zegt een familielid over Yassine die in het vijfde elftal van voetbalclub CHC speelde. “Er staan hier niet voor niets zoveel mensen.” Volgens een ander moet Yassine wel op het verkeerde moment op de verkeerde plek zijn geweest.

Goede vriend gewond
De aanwezigen bij het huis van Yassine begrijpen niet waarom uitgerekend hij werd doodgeschoten tijdens een avondje uit. De 34-jarige man die lichtgewond raakte, is een goede vriend van Yassine. Hij raakte gewond aan zijn hand en is inmiddels weer uit het ziekenhuis.

LEES OOK: Dode bij schietpartij beachclub Sunrise is Yassine Majiti (33)

Akkefietje voor schietpartij?
Bij de strandtent was zondagavond een groot feest aan de gang. Aan het eind van de avond werd er geschoten op de parkeerplaats.

Er gaan geruchten dat er eerder op de avond in de beachclub een akkefietje was onder bezoekers. Het is nog onduidelijk of dat iets met schietpartij te maken heeft.
 
LEES OOK: 'Ik dacht: waar zijn we nu in beland?', salsaliefhebbers schrikken van schietpartij

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.