Keienongeval Schijndel: drie jongeren hele weekend verhoord, 'alle verdachten nu in beeld'

29 januari 2018 om 11:52
nl
De drie verdachte jongeren uit Schijndel die op 26 en 27 januari zijn aangehouden in het onderzoek rond het keien-ongeluk, worden maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Bij het ongeluk reed de destijds zwangere Tynni tegen een kei en raakte zwaargewond. De politie vermoedde direct dat de grote steen opzettelijk op de Structuurweg was gelegd. De jongens zijn het hele weekend verhoord door de recherche, maakt de politie bekend.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Het politieteam denkt nu alle verdachten in beeld te hebben. De opgepakte verdachten zijn twee jongens van 17 jaar oud en een man van 19 jaar oud. De zwangere Tynni Habraken (32) reed in de nacht van 23 op 24 juni 2017 met haar auto op de kei, kreeg een klapband, raakte van de weg en botste tegen een boom. Ze raakte ernstig gewond. Tynni liep een incomplete dwarslaesie op. Een week lang balanceerde ze op het randje van de dood en werd ze kunstmatig in slaap gehouden. 

Twee weken geleden beviel Tynni van een gezonde dochter. "De zwangerschap begon spannend, maar het resultaat is prachtig", vertelde vader Stephan.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.