Moordzaak Hennie de Laat: monsters genomen in doorzocht huis

9 februari 2018 om 15:31
nl
Bij het onderzoek dat de politie donderdagochtend deed in een woning aan de Hoogvensestraat in Tilburg, zijn enkele monsters genomen die worden onderzocht. Volgens de politie gaat het echter niet om 'superduidelijke sporen.' Het onderzoek heeft te maken met de moord op Hennie de Laat. Volgens mensen uit de buurt wonen de ouders van de verdachte in die zaak op de bovenste verdieping van het doorzochte huis.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Een voorbijganger vond Hennie de Laat op 23 december rond tien uur 's avonds in de Hoogvensestraat. Hulpverleners stelden korte tijd later vast dat ze was overleden. Hoe de vrouw om het leven kwam, is nog niet bekend gemaakt. 

Man uit Tilburg verdacht
Enkele dagen na haar dood werd een verdachte aangehouden, het gaat om een 35-jarige man uit Tilburg. De voorlopige hechtenis werd wegens gebrek aan bewijs opgeheven. Hij is nog wel steeds verdachte in de zaak. 

De familie van Hennie de Laat was donderdag bij de doorzoeking van huis aanwezig. Ook de familie van de verdachte was er. Een toevallige ontmoeting liep bijna uit hand. Twee agenten zijn in gesprek gegaan met de zus en de vader van de verdachte. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.