Ook Olcay Gulsen weet nu eindelijk wie de Mol was: 'Wat een geniale klootzak'

10 maart 2018 om 20:56
nl
Jan Versteegh was de mol in het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?' 2018. Olcay Gulsen uit Waalwijk is verliezend finalist. Dat werd zaterdagavond bekend tijdens een live-uitzending. Het spelprogramma hield maandenlang miljoenen mensen aan de buis gekluisterd.
Geschreven door

Op de dag van de finale werd Gulsen (37) nog door veel volgers verdacht. Het feit dat de succesvolle mode-ontwerpster en zakenvrouw niet de verrader bleek - en ook niet de winnaar - verraste veel mensen. Toch blikt het gezicht van 'SuperTrash' met plezier terug op 'Wie is de Mol?'.

Wachten op privacy instellingen...

"Dit is iets wat ik nooit meer zal meemaken", realiseerde ze zich na de finale-uitzending. "Ik zat 21 dagen in een bubble en iedere dag gebeurden er waanzinnige, bizarre en toffe dingen. Dit is een van de leukste dingen die ik ooit heb meegemaakt."

Wachten op privacy instellingen...

Live ontmaskering
Maar de grootste verrassing van de avond was voor de 'molloten' de live ontmaskering van tv-presentator Jan Versteegh als de verrader in het gezelschap BN'ers. Met de energie die hij in opdrachten stak en zijn enthousiasme leek hij de ideale reisgenoot. Maar niets bleek minder waar. Juist hij bleek achter ieders rug om een spaak tussen de wielen van de andere deelnemers te steken. En alleen muzikant Ruben Hein had dit door. 

"Ik denk dat mijn vriendschap met Jan me in de finale heeft gebracht", analyseerde Gulsen na de laatste uitzending van dit seizoen. "Kijk, een deel van de testvragen vul je in op basis van wat je hebt meegemaakt tijdens opdrachten. Maar de helft van de vragen gaat over de persoonlijkheid van de Mol: in wat voor auto rijdt de Mol, wat voor magazines leest de Mol... Ik denk dat ik - omdat ik Jan zo goed kende - die persoonlijke vragen met hem voor ogen heb ingevuld en dat dit de enige reden is dat ik zover kwam." 

Wachten op privacy instellingen...

'Mijn wereld stortte in'
Gulsen had haar kaarten op Ruben Hein gezet. Hij was volgens de Waalwijkse zakenvrouw de Mol. Toen Versteegh uit de bus kwam als verrader sloeg ze haar handen voor haar ogen. "Mijn wereld stortte in op het podium", gaf ze toe. "Ik moest mezelf echt even bij elkaar rapen en toen besefte ik me hoe knap het is dat Ruben raadde dat Jan de Mol was. En wat knap is dit van Jan, wat een geniale klootzak." 

Wachten op privacy instellingen...

   

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.