Wie maakt het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje? De inschrijving is geopend!

5 juni 2018 om 16:23
nl
Omroep Brabant gaat komend jaar al voor de 23e keer op zoek naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Voor deze wedstrijd kunnen bakkers, slagers, leerlingen en thuisbakkers zich aanmelden.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Inschrijven kan vanaf nu tot 4 september 2018 voor ambachtelijke bakkers en slagers (categorie A). En tot en met 18 januari 2019 voor thuisbakkers en leerlingen (categorieën B, C en D) via: omroepbrabant.nl/worstenbroodje. Daar is ook het wedstrijdreglement te vinden.

De voorronde van de strijd voor thuisbakkers en leerlingen vindt plaats op 19 februari 2019 bij het Cingel College in Breda. Het finale bakken is op 25 maart 2019, eveneens bij het Cingel College in Breda.

De bekendmaking van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 is op woensdagavond 27 maart tijdens een feestelijke prijsuitreiking bij Prinsentuin College in Breda waar Omroep Brabant uitgebreid verslag van zal doen. Ook in de aanloop naar de finalestrijd zal Omroep Brabant ruim aandacht besteden aan de strijd om het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje.

Mystery Shopper
De uiteindelijke winnaar in de categorie bakkers en slagers wordt driemaal bezocht door de Mystery Shopper. Hierdoor tellen ook de worstenbroodjes mee, die elke dag in de winkel worden verkocht. Dit maakt de strijd spannender én eerlijker!

De wedstrijd is een samenwerking van scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College (beiden in Eindhoven), Cingel College in Breda, Markland College in Oudenbosch, de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.