Video

Chillen op Festival Mundial: 'De relaxte sfeer maakt het hier mooi' [FOTOSERIE]

24 juni 2018 om 17:24
nl
Dansen op muziek uit allerlei culturen, genieten van straattheater of gewoon een lekker drankje drinken. Daar draaide het dit weekend om op Festival Mundial in Tilburg. Met daarbij lekker weer en een goed sfeertje.
Geschreven door

Onze fotograaf maakte zondag een fotoreportage. Die kun je hier bekijken: 

Wachten op privacy instellingen...

Zaterdag en zondag zijn er zo'n 15.000 bezoekers in de Spoorzone in Tilburg die komen voor muziek, eten en ruim honderd acts. Alle leeftijden zijn aanwezig. 

Ook de 81-jarige Piet Bakx uit Tilburg is present. Hij is een bezoeker van het eerste uur. Zijn dochter Duiveke vertelt: "Het is nu veel commerciëler dan vroeger, dat vinden we wel jammer. Maar toch wilden we weer eens gaan kijken, mijn vader geniet er echt van." 

Wachten op privacy instellingen...

Als je rondvraagt op het festival wat nu echt het Mundial-gevoel is, krijg je vooral één antwoord. "De relaxte sfeer maakt het hier mooi. Er zijn hier ontspannen mensen, ontspannen muziek", zegt een bezoeker. 

Wachten op privacy instellingen...

Een familie uit Leeuwarden komt al jaren naar Festival Mundial. "Het is een hele reis maar altijd de moeite waard. Het is heel relaxed hier", vertelt de dochter van het gezin. Ze brengen ook jaarlijks een waterpijp mee. "Maar we vragen vooraf altijd netjes of het is toegestaan!" 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.