Nabestaanden vermoorde Kaan S. door het lint tijdens rechtszaak, woede door kussende verdachten

17 augustus 2018 om 15:46
nl
Tijdens de rechtszaak, vrijdag in Breda tegen de vijf verdachten van de moord op Kaan S., heeft een vechtpartij plaatsgevonden. Kaan werd op 8 april in Breda met een automatisch wapen om het leven gebracht.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

De rechtszaak begon rustig. De verdachten zaten met de handen over elkaar rond te kijken. Twee van hen, een man en een vrouw, probeerden al een aantal keer contact te zoeken. Ze fluisterden en keken elkaar aan.

Zoen
Het kwam tot een opstootje toen deze eerste pro-formazitting rondom de fatale ripdeal tot een einde liep. De verdachten probeerden elkaar te omhelzen en kussen toen ze de zaal verlieten. Politieagenten liepen mee, totdat nabestaanden van het slachtoffer die achterin de zaal zaten plots een zwaar horloge gooiden.
LEES OOK: Automatisch vuurwapen in berm A58 mogelijk gebruikt bij ripdeal Kaan S.

Twee familieleden slaagden er in om de verdachten op weg naar het cellenblok te achtervolgen. Pas in de gang naar het cellenblok wist de parketpolitie hen tegen te houden en terug te sturen. 

Drugsdeal
Bredanaar Kaan S. werd op 8 april om het leven gebracht. De man werd doodgeschoten tijdens een drugsdeal in zijn appartement. De politie arresteerde tot dusver in totaal zes verdachten, vier mannen en twee vrouwen. 

De zitting werd vrijdagmiddag afgerond zonder de nabestaanden en publiek. De pers mocht de rest van de zitting wel bijwonen.
LEES OOK: 'Doodgeschoten Kaan (26) begraven in Turkije: 'In het begin was er veel woede'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.