Tientallen PSV-fans missen wedstrijd in Barcelona: 'De weergoden liggen dwars'

18 september 2018 om 13:08
nl
Tientallen PSV-fans missen de wedstrijd van dinsdagavond tegen FC Barcelona. Vanwege het slechte weer zijn de nodige vluchten richting de Spaanse stad geannuleerd. Op dit moment zijn ruim 600 van de 1100 gekochte wedstrijdkaarten daadwerkelijk opgehaald.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

Door het slechte weer in de Spaanse stad, het onweerde en regende dinsdagochtend flink, konden toestellen niet landen op het plaatselijke vliegveld. Veel vliegtuigen met PSV-supporters bleven dan ook aan de grond op luchthavens rond Eindhoven.

"Verschillende PSV-fans hebben soms wel tot drie keer toe hun ticket omgeboekt, in de hoop toch een vliegtuig te pakken dat wel gaat vertrekken", aldus een veiligheidsmedewerker van PSV. "Helaas heeft dat geen zin, de weergoden liggen nogal dwars op dit moment. Zeker tientallen mensen zullen de wedstrijd daardoor missen." 

PSV tegen Barcelona
PSV speelt dinsdagavond om vijf voor zeven de uitwedstrijd tegen FC Barcelona in de Champions League. Van slecht weer in Barcelona is op dit moment geen sprake meer. 

Het is droog en ruim 25 graden. PSV speelt tegen FC Barcelona de eerste wedstrijd van het nieuwe Champions League-seizoen.

 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.