Video

Burgemeester opent condoleanceregister voor nabestaanden spoordrama Oss

21 september 2018 om 14:58
nl
Burgemeester Wobine Buijs opende vrijdagmiddag om half vier het condoleanceregister voor de nabestaanden van de slachtoffers van het spoordrama is Oss. Dat gebeurde in de hal van het gemeentehuis. In een sobere bijeenkomst tekende zij als eerste het register.
Geschreven door

Het register is ook digitaal te ondertekenen via de website van gemeente. Het gemeentehuis is komend weekend extra geopend voor iedereen die wil tekenen. Dat kan van tien uur 's ochtends tot vijf uur 's avonds.  

LEES OOK: Herdenking voor omgekomen kinderen spoordrama na uitvaart

Ook is duidelijk geworden dat de uitvaart van de vier slachtoffers komende week is. Pas de week daarna organiseert de gemeente een officiële herdenkingsbijeenkomst. Een datum, tijd, programma of locatie zijn nog niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...

 

Emoties
Meteen na de opening van het register kwamen de eerste mensen tekenen. Een ouder echtpaar kwam met hun twee kleinkinderen. "Op deze manier willen wij ons medeleven betuigen", zegt de oma geëmotioneerd. Een andere vrouw zegt dat ze niet naar de plek van het ongeluk wil gaan: "Dat kan ik niet, daarom heb ik ook geen bloemen gelegd, maar kom ik hier heen. 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.