Tweede aangifte tegen verdachte dodelijke steekpartij Breda

BREDA - De 36-jarige Bredanaar die zaterdagnacht in Breda Paul Pluijmert uit Dordrecht zou hebben doodgestoken, wordt ervan verdacht vlak daarvoor nog een andere man te hebben mishandeld. Het 18-jarige slachtoffer deed daarvan aangifte bij de politie.

De jongen, die toevallig ook uit Dordrecht komt, liep rond vier uur 's nachts op de Nieuwe Prinsenkade toen de verdachte opzettelijk tegen hem zou zijn aangelopen. Het slachtoffer draaide zich om naar de Bredanaar en kreeg meteen een vuistslag tegen het hoofd.

Politie onderzoekt verband
Vlak daarna werd de 23-jarige Paul Pluijmert neergestoken. De jongen die de klap kreeg en het dodelijke slachtoffer zijn geen bekenden van elkaar. Toch onderzoekt de politie of er een verband is tussen de twee zaken.

LEES OOK: Dode man (23) bij steekpartij in Breda is willekeurig slachtoffer

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van de dodelijke steekpartij en wat daar aan vooraf ging. Veel getuigen zijn al gehoord maar omdat het zich allemaal afspeelde toen veel stappers naar huis gingen, vermoedt de politie dat er nog meer mensen iets gezien hebben. 

Beelden
De politie wil ook graag dat mensen die iets gefilmd hebben van de steekpartij, zich melden.

LEES OOK: 'Geschokt en verbijsterd, woorden schieten te kort', voetbalclub D.F.C. rouwt om dood Paul (23)

Meer over dit onderwerp:
STEEKPARTIJEN MISHANDELINGEN AANGIFTES BREDA
Deel dit artikel: