GLOW is begonnen, waar parkeer ik en wat ben ik kwijt? [KAARTJE]

14 november 2018 om 13:35
nl
Eindhoven staat sinds dit weekend weer volledig in het teken van en ín het licht. GLOW is gestart. Het lichtfestival duurt tot en met volgende week zaterdag. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus waar parkeer je en waar moet je rekening houden met wegwerkzaamheden?
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De gemeente Eindhoven is bezig met een opknapbeurt van de Vestdijk. Het centrum is daardoor moeilijker bereikbaar. Het Stationsplein een deel van de Stationsweg, een deel van de Vestdijk en de Kanaalstraat, Mathildelaan en Emmasingel zijn afgesloten. Volg de omleidingen op de borden en niet je navigatiesysteem.

Vanwege de werkzaamheden is de parkeergarage aan de Theo Koomenlaan omgetoverd tot een gratis P+R. Vanaf daar kun je een deelfiets pakken of met een gratis buskaartje richting het centrum. Ook tijdens Glow is deze parkeergarage geopend.

Parkeerkaart

Als je liever wat dichterbij parkeert, kan je in het kaartje hieronder zien waar je terecht kan en wat je kwijt bent.

Wachten op privacy instellingen...

 De organisatie raadt mensen overigens aan om met het openbaar vervoer te komen. Voor mensen die van ver komen, is er een speciale aanbieding bij de NS. Je krijgt dan ook een kaartje voor de lichtshow in het Philips Stadion en een plattegrond van de GLOW-route.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.