Video

Blote billen en geweren: Ronnie Flex en Famke Louise schitteren in... Oosteind

15 december 2018 om 12:48
nl
Even is Oosteind 'Tha Hood' van Brabant. De nieuwste clip van Ronnie Flex en Famke Louise is niet opgenomen op Ibiza of in een Amsterdamse studio, maar 'gewoon' bij AVRI Bloem-en Tuincentrum. De video kwam vrijdag online.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

"Ik was heel verrast. Gewoon hier in Oosteind, of all places", lacht Jon van der Avoird, van het tuincentrum. “We vonden het wel heel spannend, want ze maken redelijk excentrieke video’s.”

Vorige week woensdag belde manager Ali B. naar het tuincentrum. Een paar dagen later stond een filmploeg van een man of vijftig in de winkel. Hoe ze bij Oosteind uitkwamen? “Ali heeft een jaar of drie geleden opnames gehad voor The Voice of Holland. Hij heeft onze kerstshow onthouden.”

Heftig
“De clip is wel heel heftig”, vindt Jon. In de video is zangeres Famke Louise in een pikant setje te zien. Ook wordt de Kerstman onder schot gehouden en overvallen. Ook het ‘voedselgevecht’ zorgde voor een hoop rommel in de winkel. “Dat hadden we liever anders gezien.” 

Bekijk de video en lees verder.

 

 

Sexy
De clipopname bleef alles behalve geheim. Het castingbureau ging via Facebook op zoek naar 'een sexy dame'. Daar kwamen donderdag en vrijdag zo veel reacties op binnen dat deze later offline werd gehaald. Even was het tuincentrum bang voor een stormloop aan fans, op de dag van opname. De clip werd daarom na sluitingstijd opgenomen. "Uiteindelijk kwam er helemaal niemand."

Bekijk de nieuwe videoclip en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

Ondanks 'alle heftigheid', is het tuincentrum blij met de clip. “Het is zeker een eer. Ook was het gewoon heel leuk om dit eens mee te maken.” Of de deur nu openstaat voor de Nederlandse rapscene? “Voorlopig even niet. Doe maar een volkszanger”, lacht hij. 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.