Video

Robert herenigt meester Nils met zijn Ecuadoriaanse liefde in All You Need Is Love Kerstspecial

24 december 2018 om 21:55
nl
Het is net zo'n traditie als lichtjes in de kerstboom en het gourmetstel op de feestelijk versierde tafel: de All You Need Is Love Kerstspecial die op kerstavond te zien is op tv. En net zoals ieder jaar maakt Robert ten Brink weer heel wat verliefde mensen dolgelukkig door ze te herenigen met hun liefde uit het buitenland. Ook voor meester Nils uit Oisterwijk wordt het een onvergetelijk kerst, samen met zijn Yansi uit Ecaduor.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Met de speciale Love-bus werd Yansi op Schiphol opgehaald, om daarna koers te zetten naar het zuiden. Nils ontmoette haar vijf maanden eerder in Ecuador, waarna de vlam in de pan sloeg. 

"Het gevoel dat hij me geeft, ik heb er geen woorden voor", aldus een blozende Yansi. Ze hebben elkaar heel veel brieven geschreven, maar nu is het tijd voor een nieuwe ontmoeting.

Warme omhelzing op het schoolplein
De bus stopt bij basisschool De Bunders in Oisterwijk, waar Nils lesgeeft. Tientallen opgewonden kinderen staan 'Dokter Love' al op te wachten. Nils weet meteen hoe laat het is. Snel rent hij naar buiten, waar een warme omhelzing met zijn Yansi volgt. 

"Ik ben zo blij om je te zien", zegt hij met tranen in zijn ogen. En zijn leerlingen? Die staan juichend op het schoolplein: "Meester Nils! Meester Nils!"

 

Wachten op privacy instellingen...

Dominique (29) uit Roosendaal zat ook in de liefdesbus. Ze woont in Nieuw-Zeeland en heeft naar eigen zeggen 'een heftig jaar achter de rug', nadat haar relatie op een nare manier was verbroken. Teruggaan naar Nederland was voor haar geen optie, omdat 'ik dan het gevoel had dat ik opgaf'.

'Het liefst op het vliegtuig stappen'
Haar ouders waren erg bezorgd om hun dochter, daar aan de andere kant van de wereld. "Als je haar zo bedroefd ziet op Skype, zou je haar het liefst door het beeldscherm willen trekken of op het vliegtuig willen stappen om haar te troosten", aldus moeder Gina. Ze zaten zo in spanning dat ze besloten om de redactie van het tv-programma een mail te sturen.

En met resultaat. Op het moment dat Robert voor de deur staat in Roosendaal, barst vader Jan meteen in tranen uit. Hevig geëmotioneerd zakt hij neer op de bank. "Godverdomme", kan hij alleen maar uitbrengen. Dan stapt Dominique de woonkamer binnen. "Ik ben thuis", zegt ze. "Och meiske toch", snikt haar vader. En ook moeder Gina houdt het niet droog. "Dit is het mooiste wat me is overkomen", zegt ze dankbaar.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.