Video

Twee mannen die dood werden gevonden in Belgisch drugslab komen uit Eindhoven

31 januari 2019 om 07:36
nl
Twee van de drie mannen die dood werden gevonden in het drugslab in het Belgische Eksel, komen uit Eindhoven. De identiteit van het derde slachtoffer is nog niet bekend. Dat bevestigt het Belgisch parket woensdagavond aan Omroep Brabant.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

De lichamen werden dinsdagmorgen gevonden in een loods, nadat een anonieme beller naar de meldkamer van de politie in Eindhoven had gebeld. De tipgever liet doorschemeren dat er 'mogelijk lichamen in het pand zouden liggen'. 

Toen agenten arriveerden bij de loods, op de hoek van de Kiefhoekstraat en Zandstraat in Eksel, zagen agenten bij de deur van de loods het eerste lichaam liggen. Twee andere slachtoffers lagen tussen de chemische vaten. In slaap overleden

De drie zijn naar alle waarschijnlijkheid overleden na het inhaleren van giftige gassen, mogelijk in hun slaap. De loods waar de slachtoffers werden gevonden, deed de laatste jaren dienst als bandencentrale en autogarage. Volgens een buurtbewoner stond de deur altijd open, maar werd er zelden een auto verplaatst. 


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.