Arrestatieteam valt woning verdachte schietpartij Oss binnen

OSS - Een arrestatieteam is maandagmiddag rond vijf uur binnengevallen in het huis van de verdachte van de dodelijke schietpartij maandagochtend in Oss. De actie was aan de Molenweg in Oss. De 59-jarige bewoner werd zwaargewond aangetroffen. Hij probeerde zichzelf waarschijnlijk van het leven te beroven en is in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie.

De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de schietpartij maandagochtend aan de Anna Bijnstraat. Hierbij kwam de 43-jarige Hakan Zatsan om het leven. De twee zouden volgens de politie al langer een zakelijk conflict hebben. 

LEES OOK: Slachtoffer van schietpartij Oss is 43-jarige Hakan Zatsan

De verdachte was mogelijk in het bezit van een vuurwapen. Er was veel politie op de been aan de Molenweg. Ook landde er uit voorzorg in de buurt een traumahelikopter. De trauma-arts is uiteindelijk met de gewonde in de ambulance naar een ziekenhuis gegaan. 

Het arrestatieteam viel maandag het huis van de verdachte binnen. (Foto: Danny van Schijndel)

Hakan Zatsan werd maandagochtend rond kwart voor acht doodgeschoten. Het Turkse slachtoffer was een bekende in de wijk en volgens bekenden een hardwerkende man. Hij had een schoonmaakbedrijf: HCS (Hakan Cleaning Systems).

LEES OOK: Hulp voor schoolkinderen en hun ouders na dodelijke schietpartij in Oss

Meer over dit onderwerp:
OSS POLITIE INVALLEN MOORDEN