Arrestatieteam valt woning verdachte schietpartij Oss binnen

11 februari 2019 om 17:56
nl
Een arrestatieteam is maandagmiddag rond vijf uur binnengevallen in het huis van de verdachte van de dodelijke schietpartij maandagochtend in Oss. De actie was aan de Molenweg in Oss. De 59-jarige bewoner werd zwaargewond aangetroffen. Hij probeerde zichzelf waarschijnlijk van het leven te beroven en is in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie.
Profielfoto van Linda Bak
Geschreven door
Linda Bak

De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de schietpartij maandagochtend aan de Anna Bijnstraat. Hierbij kwam de 43-jarige Hakan Zatsan om het leven. De twee zouden volgens de politie al langer een zakelijk conflict hebben. 

De verdachte was mogelijk in het bezit van een vuurwapen. Er was veel politie op de been aan de Molenweg. Ook landde er uit voorzorg in de buurt een traumahelikopter. De trauma-arts is uiteindelijk met de gewonde in de ambulance naar een ziekenhuis gegaan. 

Hakan Zatsan werd maandagochtend rond kwart voor acht doodgeschoten. Het Turkse slachtoffer was een bekende in de wijk en volgens bekenden een hardwerkende man. Hij had een schoonmaakbedrijf: HCS (Hakan Cleaning Systems).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!