Drie doden bij ongeluk A59 zijn Portugezen, die bij transportbedrijf CEVA in Eindhoven werkten

ROSMALEN - De drie mensen die zondagmorgen omkwamen bij een auto-ongeluk op de snelweg A59 bij Rosmalen, zijn Portugezen. Ze werkten bij CEVA Logistics in Eindhoven. Het gaat om twee vrouwen en een man.

Ze waren er op uitzendbasis actief als magazijnmedewerker. De leiding van het transportbedrijf heeft het personeel maandagmorgen ingelicht over het vreselijke nieuws. Ook is een herdenkingsruimte ingericht. Een medewerker van uitzendbureau Manpower kon dit niet bevestigen, zolang de identiteit van de slachtoffers niet definitief is bekend gemaakt, zo zei hij. Het Brabants Dagblad weet te melden dat de drie slachtoffers in Nuland woonden.

Sectie nodig
De politie laat weten dat sectie zal worden verricht op de lichamen om de identiteit van de slachtoffers vast te kunnen stellen. Het drietal zat in een auto, die rond halfzes zondagmorgen bij de afslag Maliskamp de pijler van een verkeersbord raakte. De wagen vloog daarna in brand. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken.

LEES OOK: Drie doden bij ongeluk op A59 bij Rosmalen

Vangrail nodig?
De afgelopen acht maanden gebeurden er nog twee andere dodelijke ongelukken op bijna dezelfde plek. Langs dit deel van de A59 is geen vangrail aanwezig. Verkeersdeskundige Ruud Hornman zegt dat voor de voet van het portaal, waar de slachtoffers tegenaan zijn gereden, een vangrail zou kunnen staan.

LEES OOK: Vijf doden en zeker acht gewonden binnen een jaar: er rust een vloek op de A59 bij Rosmalen

Meer over dit onderwerp:
VERKEERSONGEVALLEN VERKEERSDODEN ROSMALEN A59