Video

PSV'ers gaan na zege 'lekker uitrusten op de bank' en slaan carnaval over

2 maart 2019 om 23:07
nl
PSV deed zaterdagavond uitstekende zaken in de eredivisie. Excelsior werd met 2-0 verslagen. De spelers uit de selectie van Mark van Bommel kunnen dus met een grote glimlach aansluiten in de polonaise in Lampegat.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

Het is echter de vraag of ze dat ook, naar goed voorbeeld van Romario, zullen doen. "Ik ga lekker rusten", zegt middenvelder Mohammed Ihattaren over zijn plannen voor carnavalszondag. "En maandag weer trainen." Hij gaat dus echt niet met Romario de polonaise lopen? "Daar ga je me niet vinden", zegt hij met een lachend gezicht.

Bekijk de video in de tweet. De tekst gaat daaronder verder.

Wachten op privacy instellingen...

Pablo Rosario volgt waarschijnlijk het voorbeeld van zijn jonge ploeggenoot. "Ik heb nog niets klaarstaan. Ik ga waarschijnlijk lekker thuiszitten en me opmaken voor de wedstrijd van volgende week." Gaat er dan echt geen enkele PSV'er het feestgedruis in? De middenvelder: "Ik zou het niet weten, maar ik zelf niet."

Einde aan matige reeks
PSV won dus met 2-0 van Excelsior. De ploeg maakte daarmee een einde aan een reeks van drie wedstrijden zonder overwinning. 

Bekijk de video in de tweet. De tekst gaat daaronder verder.

Wachten op privacy instellingen...

Bij PSV stond Ihattaren voor de eerste keer in de basis. Hij verving Gaston Pereiro, die door trainer Van Bommel werd gepasseerd. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.