Alweer gewapende overval Jumbo in Eindhoven: dader verloor onderweg deel van de buit

5 maart 2019 om 19:44
nl
De Jumbo aan het Nederlandplein in Eindhoven is dinsdagavond overvallen. De dader had een wapen. De overval gebeurde rond half acht. Het is niet bekend hoeveel geld er is buitgemaakt. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie laat woensdagochtend weten dat de dader nog niet is gepakt.
Geschreven door

Een donkere, grote man van ongeveer twee meter lang met dreadlocks, een muts en een geruite sjaal liep rond half acht dinsdagavond de Jumbo binnen en dreigde met een vuurwapen. Hij had een zwarte stoffen tas en een zwarte rugzak bij zich. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben, maar waarschuwt zelf geen actie te ondernemen.

De dader deed een greep uit de kassa en liep met zijn handen vol munt- en briefgeld de winkel uit. Daardoor verloor hij een groot deel van zijn buit nog voor hij de winkel uit was. 

Wachten op privacy instellingen...

Het Nederlandplein is vaker doelwit van overvallers. Eind oktober werd de Jumbo daar ook al overvallen. Dezelfde maand werd ook de Lidl overvallen en een maand later de Kruidvat.

Zondagavond werd een andere Jumbo in Eindhoven overvallen. Dat gebeurde aan het Gerretsonplein. De politie geeft aan dat de 'overvallen hoge prioriteit hebben'. Ook zegt ze dat de verschillende overvallen als 'afzonderlijke incidenten' worden onderzocht. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.