Video

't StemBuske on tour: Brabantse kiezers vertellen over 'hun' provinciale zaken

11 maart 2019 om 10:48
nl
De Provinciale Statenverkiezingen: het lijkt misschien een ver van je bed show, maar toch is jouw stem bepalend voor wat er bij je om de hoek gebeurt. Speciaal voor de verkiezingen wordt 't Brabants Buske tijdelijk omgedoopt tot 't StemBuske. Om te laten zien waar de Provinciale Staten zich allemaal mee bezighouden, rijdt 't StemBuske de komende tijd dwars door onze provincie.
Profielfoto van Eva de Schipper
Geschreven door

Van stankoverlast tot drugsdumpingen:  't StemBuske gaat langs bij Brabanders die elke dag opnieuw worden geconfronteerd met zaken waar zij iets aan willen veranderen. Het zijn stuk voor stuk zaken waarover de Provinciale Staten wat te zeggen hebben. 

Verslaggevers Erik Peeters en Eva de Schipper crossen tot aan de verkiezingsdag, op woensdag 20 maart, de hele provincie door. Elke werkdag maken zij een reportage van Brabantse kiezers die hun verhaal willen vertellen.

Wachten op privacy instellingen...

Nieuwsgierig? Hou de themapagina Brabant Kiest de komende tijd dan goed in de gaten. De avonturen van het StemBuske zijn ook te volgen via de Facebookpagina van het 't Brabants Buske  en via Instagram.

Dit is waarom jouw stem belangrijk is bij de Provinciale Statenverkiezingen: 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.