Opgepakte man (30) heeft niets te maken met overval op zonnestudio in Eindhoven

EINDHOVEN - De 30-jarige man die vrijdagavond is aangehouden vanwege een overval op een zonnestudio My Sun op de Woenselse Markt is weer op vrije voeten. De man voldeed weliswaar aan het signalement maar heeft niets met de overval te maken. Dat laat de politie zaterdag weten.

De man sloeg op de vlucht toen de politie hem wilde controleren. De politie loste enkele waarschuwingsschoten waarop de man zijn vlucht staakte. In de Piet Heinstraat kon de politie hem aanhouden. De man woont illegaal in Nederland en is inmiddels overgedragen aan de vreemdelingen politie.

LEES OOK: Politie lost schoten na overval op zonnestudio Eindhoven, verdachte opgepakt

Zonnestudio My Sun werd vrijdagavond overvallen door een man met een vuurwapen. Bij de overval werd niets buitgemaakt. De dader ging er na de overval te voet vandoor. Eerder op de avond was woonwinkel Casa in winkelcentrum het doelwit van een overval.

LEES OOK: 'Ik rust niet voor alle overvallers zijn gepakt', burgemeester Eindhoven trekt weekendverloven in

Zeventien overvallen
Sinds begin van het jaar sloegen overvallers al zeventien keer toe in Eindhoven. Zowel de gemeenten als de politie zetten extra mankracht in om de daders te pakken en nieuwe overvallen te voorkomen. Burgemeester John Jorritsma trok alle verloven van de handhavers in.

Meer over dit onderwerp:
EINDHOVEN OVERVALLEN AANHOUDINGEN
Deel dit artikel: