Politie lost schoten na overval op zonnestudio Eindhoven, verdachte opgepakt

15 maart 2019 om 19:58
nl
Zonnestudio My Sun op de Woenselse Markt in Eindhoven is vrijdagavond overvallen. Korte tijd later werd op Piet Heinstraat een verdachte opgepakt. Daarbij loste de politie verschillende waarschuwingsschoten. Niemand raakte gewond.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Familie van de eigenaar laat weten dat er niets is buitgemaakt. "En gelukkig zijn er ook geen gewonden." Wel laat het familielid weten dat de medewerksters in de zaak geschrokken zijn. "Maar het gaat wel goed met ze."

Aantal knallen
De dader had mogelijk een vuurwapen en ging er volgens de politie te voet vandoor. Korte tijd daarna waren iets verderop een aantal knallen te horen.

De overvaller is een donker getinte man. Hij droeg een grijzige jas met rode strepen. Ook had hij zwarte handschoenen aan.

Zes politiewagens
De politie was massaal aanwezig op de Woenselse Markt. Er waren zes politiewagens en veel agenten, waaronder ook politiemensen in burger en stadstoezicht. De omgeving was enige tijd afgezet.

Overval op woonwinkel Casa
Eerder op vrijdagavond was woonwinkel Casa in winkelcentrum Woensel het doelwit van een overval. De dader ging er vandoor met een geldbedrag. Beide locaties liggen ongeveer drie kilometer uit elkaar. Het is al de vijfde overval deze week in Eindhoven.

Wachten op privacy instellingen...




App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.