StukTV opnieuw gekozen tot beste YouTube-kanaal, geen prijs voor Sophie Ousri uit Eindhoven

23 maart 2019 om 18:48
nl
StukTV heeft voor het vijfde jaar op rij de prijs voor het beste YouTube-kanaal gewonnen. Giel de Winter uit Uden, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt kregen bovendien VEED Awards voor de beste muziek en de beste serie (Jachtseizoen).
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

De Eindhovense Sophie Ousri, die was genomineerd voor maar liefst drie awards, viel niet in de prijzen. Ze maakte kans op de prijs voor ‘Beste vrouwelijke YouTuber’, ‘Beste YouTube-video’, en ‘Beste muziek-YouTuber’. Sophie heeft ruim 87.000 abonnees op YouTube, maar ze kreeg niet genoeg stemmen. Vorig jaar was ze genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste nieuwkomer’.

Wachten op privacy instellingen...

Thorben van Berkel
Ook de Udense vlogger Thorben van Berkel was genomineerd voor zijn vlogs over de game Fortnite. Hij nam het onder meer op tegen Enzo Knol, maar geen van beiden kreeg de prijs voor Beste Gaming YouTuber. De 18-jarige Thorben wordt op YouTube door bijna 325.000 mensen gevolgd.

De VEED Awards worden gezien als de Oscars van de Nederlandse YouTube-industrie. De prijzen werden zaterdagmiddag uitgereikt in Amsterdam.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.