Nieuwe shirtsponsor voor PSV, groep grote bedrijven uit regio betaalt miljoenen

25 maart 2019 om 12:22
nl
PSV heeft een grote sponsordeal gesloten met grote namen in de regio. Het gaat om de vier bedrijven ASML, Jumbo, VDL en Philips en de High Tech Campus Eindhoven. Op het shirt van PSV staat de komende jaren Metropoolregio Brainport Eindhoven. De deal gaat PSV miljoenen opleveren.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Nadat Energiedirect een jaar geleden bekendmaakte te stoppen als hoofdsponsor, bleef het lange tijd het stil bij PSV als het ging om een nieuwe hoofdsponsor. Nu is bekend geworden dat de club met vijf grote namen in de regio een sponsordeal heeft gesloten.

De nieuwe groep sponsors zal de club meerdere miljoenen per jaar opleveren, veel meer dan dat het shirt nu oplevert. De geldschieters vallen allemaal onder de vlag van Brainport Eindhoven.

Energiedirect naar de achterkant van het shirt
De huidige hoofdsponsor, Energiedirect.nl. , stopt aan het einde van dit seizoen. Het bedrijf krijgt nog wel een plek op de achterkant van het PSV-shirt en blijft nog zeker twee jaar sponsor van PSV.

PSV presenteerde de sponsorovereenkomst maandag. Eerst werden enkele topbestuurders van de betrokken bedrijven opgehaald met een bus. Daarna werden details in een persconferentie bekendgemaakt.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.