Video

Vijf tips over ernstig geweldsmisdrijf met jonge vrouw in Oudenbosch

28 maart 2019 om 14:44
nl
De politie heeft tot nu toe vijf tips binnengekregen over het ernstig geweldsmisdrijf vorige week donderdag in Oudenbosch. Waar de aanwijzingen over gaan wil de politie niet zeggen. "Maar er zit bruikbare informatie tussen", laat een woordvoerster weten.
Profielfoto van Erik Peeters
Geschreven door

De tips kwamen binnen daags na een uitzending van Opsporing Verzocht. Vier aanwijzingen werden doorgebeld via de opsporingstiplijn. Een tip werd via Meld Misdaad Anoniem doorgegeven. Rechercheurs zoeken alle informatie verder uit. Of de gouden tip er tussen zit, is niet bekend.

Geboeid
Een nog onbekende man viel vorige week donderdag op klaarlichte dag een jonge vrouw aan in de wijk Velletri. Met een truc wist de dader zich de woning van het slachtoffer binnen te praten. Ze werd vervolgens geboeid en vermoedelijk seksueel misbruikt. De dader is nog voortvluchtig.

De zedenpolitie is een groot onderzoek begonnen. Deze week werden in Opsporing Verzocht beelden van de mogelijke dader getoond. Voor de politie heeft de zaak de 'allerhoogste prioriteit'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.