Deze witte Audi kan leiden naar de dader van ernstig geweldsmisdrijf Oudenbosch - Omroep Brabant
Video

Deze witte Audi kan leiden naar de dader van ernstig geweldsmisdrijf Oudenbosch

8 april 2019 om 18:04
nl
De politie is nog steeds op zoek naar de man die op 21 maart het huis van een jonge vrouw in Oudenbosch binnendrong en daar een ‘zeer ernstig geweldsmisdrijf’ pleegde. De politie weet inmiddels dat hij waarschijnlijk in een witte Audi A1 met Belgisch kenteken rijdt. In Bureau Brabant doet de politie maandagavond een oproep naar camerabeelden van die auto.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

“Heeft u een bewakingscamera die op 21 maart tussen elf uur ’s ochtends en twee uur ’s middags toevallig deze Audi heeft gefilmd, neem dan contact op”, zegt de politie. Opvallend aan de auto zijn de wit-zwarte zijspiegels en de velgen.

Het slachtoffer, een jonge vrouw, was donderdag 21 maart alleen thuis toen een man met een smoes binnen wist te komen. De politie kan inhoudelijk niet ingaan op wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld. De politie wilt alleen kwijt dat het om een ‘zeer ernstig geweldsmisdrijf’ gaat.

De dader is een gezette, licht getinte man. Hij is te zien op bewakingsbeelden en er is een compositietekening van hem gemaakt.

Gouden tip
Opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht hebben al meerdere keren aandacht besteed aan de zaak. De politie heeft inmiddels tientallen tips gekregen, maar de gouden tip zit er nog niet tussen. De recherche werkt samen met de Belgische politie om de dader te vinden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.