Video

PSV of toch Ajax? Onze voorspellende 'Uil van Minerva’ lust één ploeg rauw

8 april 2019 om 19:10
nl
De strijd om het landskampioenschap in de Eredivisie is spannender dan ooit. PSV verloor afgelopen weekend zijn voorsprong op Ajax. En dus hebben we twee koplopers, waarbij de Amsterdammers leiden op doelsaldo. Wie wordt uiteindelijk verslonden? Onze ‘Uil van Minerva’ weet het.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Afgelopen zondag speelde PSV een heuse horrorwedstrijd. Geheel onverwacht eindigde de wedstrijd tegen Vitesse in een gelijkspel: 3-3. En dus kan het weer twee kanten op in de titelstrijd.

Verslonden
Voor onze voorspel-oehoe is het echter meer dan duidelijk. De 5-jarige Zuggy kreeg twee maaltijden voorgeschoteld: Ajax en PSV. Hij lustte één van de ploegen rauw. "Het is een heel wijs beestje! En meer dan te vertrouwen", weet valkenier Frank Lenders.

Oehoe Zuggy heeft een duidelijke voorkeur. (Bekijk de video en lees verder).

 

Boeren-uil
Geloof het of niet, het beestje at meteen Ajax op. Of de Europese oehoe wel objectief is? "Totaal niet. Het is een echte boeren-uil. Hij is echt fan van PSV", lacht Lenders. "Ajax is duidelijk verslonden. De juiste keuze. Ik ben trots op hem."

De strijd duurt nog maximaal vijf speelronden. De eerste wedstrijd die voor PSV op het programma staat, is komende zondag tegen De Graafschap. Dat is een wedstrijd die gewonnen moet worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.