Dodelijk slachtoffer brand garagebox is Bredanaar Ger van Zundert (49): 'Rust zacht'

9 april 2019 om 10:42
Ger van Zundert. (Foto: Facebook)
Ger van Zundert. (Foto: Facebook)
De man die maandagavond in brand werd gestoken in een garagebox aan de Sparrenweg in Breda is de 49-jarige Ger van Zundert. De politie spreekt van een gerichte aanslag en is nog op zoek naar meerdere daders.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door
Robert te Veele

"Rust zacht, lieve Ger, zal je nooit vergeten", schrijft Johan op Facebook. "Woorden schieten te kort. Rip, Ger", schrijft Issy. Ook op de Facebookpagina van de vrouw van Ger stromen de condoleances binnen. "Heel veel sterkte met dit vreselijke gebeuren", schrijft Toon.

Van Zundert werd maandagavond met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft nog wel een verklaring afgelegd bij de politie. Later overleed hij aan zijn verwondingen.

Ruzie
Volgens buurtbewoners zou het om een uit de hand gelopen ruzie gaan tussen twee mannen. Ger van Zundert zou zijn vastgebonden, overgoten met benzine en daarna in brand gestoken, maar de politie wil dit nog niet bevestigen.

De politie heeft een vermoeden in welke richting de daders moeten worden gezocht. In totaal werken 25 rechercheurs aan de zaak.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...