Uitvaart Ger van Zundert zaterdag in Breda: 'Hij heeft gestreden om bij ons te blijven'

12 april 2019 om 07:29
nl
De uitvaart van de 49-jarige Bredanaar Ger van Zundert vindt zaterdag plaats bij uitvaartcentrum Zuylen in Breda. Van Zundert kwam om het leven nadat hij maandagavond in zijn garagebox in brand werd gestoken.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

De plechtige ceremonie wordt gehouden in een van de aula's van het crematorium aan de Tuinzigtlaan. 'Hij wilde het leven nog niet loslaten en heeft gestreden om bij ons te blijven. Totaal onverwacht en veel te vroeg is van ons weggerukt mijn maatje en mijn vader', zo staat in een openbare post op Facebook te lezen. Iedereen die afscheid wil komen nemen, is welkom.

Dennis Vrolijk van uitvaartcentrum Zuylen laat weten dat er 'voldoende capaciteit is'. Wanneer de aula waar de ceremonie gehouden wordt vol is, biedt de ontvangstruimte ook nog plek aan enkele honderden mensen. Zij kunnen de uitvaart dan volgen op schermen.

Ziekenhuis
Ger van Zundert werd maandagavond in een garage aan de Sparrenweg in brand gestoken. Hij was na de aanslag nog wel aanspreekbaar, maar overleed later alsnog in het ziekenhuis.

De politie heeft dinsdag één verdachte aangehouden, de 51-jarige Janie H. Hij was de voormalig zakenpartner van het slachtoffer en had met hem ruzie over geld. De politie houdt er rekening mee dat een zakelijk conflict het motief is van de aanslag op Ger. H. wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.