Ernstig gewonde bij ongeluk in Den Bosch en de dader rijdt door

DEN BOSCH - Een bestuurder op een scooter heeft zondagmiddag een voetganger aangereden in de Visstraat in Den Bosch en is daarna doorgereden. Het slachtoffer, een jongen van 15 uit Vught, stak over toen de scooter in volle vaart tegen hem botste. Door de aanrijding vloog het slachtoffer meters door de lucht en raakte ernstig gewond. Dat meldt de politie dinsdag op Instagram.

Ook de bestuurder van de scooter was hard gevallen. Deze bestuurder werd door een automobilist zijn auto in geholpen en verdween. Politie onderzoekt de scooter op sporen. Er zat geen kentekenplaat op. De politie bekijkt ook de beelden die door beveiligingscamera's zijn gemaakt.

Het ongeluk gebeurde zondagmiddag rond half drie. De Visstraat ligt in het centrum van Den Bosch en veel mensen waren getuigen. Er zijn ook foto's en filmpjes gemaakt. De politie is op zoek naar deze getuigen omdat de bestuurder nog niet gevonden is.

wijkagentinge_denbosch

*GETUIGEN GEZOCHT*

Op zondag 21april 2019 omstreeks 14.30 uur vond er een aanrijding plaats op de Visstraat te 's-Hertogenbosch. Hierbij raakte een voorbijganger zwaar gewond. De dader is na de aanrijding ontkomen. omstanders hebben foto's gemaakt en gefilmd. Wij zijn op zoek naar deze getuigen. Mocht u iets gezien hebben of weten wie de dader is stuur dan een privé bericht of bel met 0900-8844. #verlatenplaatsongeval #aanrijding #visstraat #doorrijdennaaanrijding #slachtoffer #zwaargewond #wijkagent #wijkagentbinnenstaddenbosch #politie #politie_073 #getuigen #getuigenoproep