Video

Louise wil aangereden vrouw in Breda een kaartje sturen en hoopt dat anderen dat ook doen

2 mei 2019 om 09:55
nl
De aanrijding van de 79-jarige vrouw in Breda grijpt de 35-jarige Louise uit Kaatsheuvel enorm aan. Zo erg dat ze graag een kaartje naar de vrouw wil sturen om haar een hart onder de riem te steken. Ze hoopt dat meer mensen haar voorbeeld volgen. "Ik wil haar een steuntje in de rug geven. Dat sterkt je."
Profielfoto van Melissa Zevenbergen
Geschreven door
Melissa Zevenbergen

“Ik had kippenvel over heel mijn lijf. Een ongeluk is altijd erg, maar het feit dat je iemand zo hulpbehoevend laat liggen als een hoopje stront en doorrijdt, daar kan ik met mijn hoofd niet bij.” Louise wil dan ook graag een kaartje naar de vrouw sturen.

"Het is altijd fijn om een kaartje te krijgen als je ziek bent en dat je weet dat men je een hart onder de riem steekt. Ik wil haar laten weten dat ik enorm met haar meeleef en ook tegen haar zeggen dat ze moet blijven knokken.”

Ze hoopt dat anderen ook de moeite willen nemen. “Ik kan niemand verplichten, maar ik denk dat het voor die mevrouw en voor haar familie heel fijn is als we laten weten dat we aan haar denken. Ze ligt daar alleen in het ziekenhuis, dan is het toch leuk om kaartjes te ontvangen? Hopelijk kan zij daar kracht en energie uit halen.”

Opstaan tegen doorrijden na een ongeluk
Louise denkt niet alleen dat mensen met een kaartje laten zien dat ze de vrouw een hart onder de riem steken. "Ik denk dat we zo ook laten zien dat we met z'n allen opstaan tegen het doorrijden na een ongeluk, want dat doe je gewoon niet."

Louise vertelde haar verhaal in het radioprogramma van Omroep Brabant Afslag Zuid. Luister het hier terug:

Wil jij ook een kaartje sturen?
Na overleg met de familie zal Omroep Brabant ervoor zorgen dat de kaartjes bij het slachtoffer worden afgeleverd. Mensen die ook een kaartje willen sturen, kunnen dat doen via:

Omroep Brabant ovv 'Steuntje in de rug'
Postbus 108
5600 AC Eindhoven

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.