Doorrijder die in Breda een 79-jarige vrouw aanreed twee weken langer vast

10 mei 2019 om 11:44
nl
De 27-jarige automobilist uit Breda die verdacht wordt van het aanrijden van een 79-jarige vrouw in Breda, blijft nog zeker twee weken in voorarrest. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag beslist. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van poging tot doodslag.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De Bredanaar reed na het ongeluk op zondag 28 april door en liet de vrouw zwaargewond achter. De man meldde zich afgelopen week bij de politie nadat Opsporing Verzocht een compositietekening van de dader had laten zien. Hij deed dat in gezelschap van zijn advocaat Menno Buntsma. Na de uitzending van het opsporingsprogramma kwamen meerdere tips bij de politie.

Volgens Buntsma keerde zijn cliënt na het ongeluk terug naar de plek van het ongeluk. "Hij was in totale paniek", vertelde Buntsma tegen Omroep Brabant. Hij zou zijn auto om de hoek hebben weggezet en zou zijn teruggelopen. Woensdagavond, anderhalve week na het ongeluk, meldde de bestuurder zich bij de politie.

 

Wachten op privacy instellingen...

Bushalte
De 79-jarige vrouw werd zondagavond 28 april geschept toen ze naar de bushalte liep. Ze was op bezoek geweest bij een van haar dochters. De bestuurder reed door na het ongeluk. Het zwaargewonde slachtoffer is inmiddels geopereerd en buiten levensgevaar.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.