Kapper Arjan uit Helmond opnieuw de beste van Nederland: 'Ik word niet duurder'

EINDHOVEN - Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond is zondag 'Hairdresser of the year'' geworden tijdens hét kappersgala van het jaar. Vier jaar geleden werd de Helmondse kapper ook al uitgeroepen tot beste kapper van Nederland. "Een knipbeurt wordt niet duurder", zegt Arjan.

In totaal waren 95 kappers genomineerd voor de hoogste onderscheiding. De jury beoordeelde op de juiste balans tussen techniek, kapsel, visagie, styling en fotografie. De kappersbranche probeert met de jaarlijkse 'Coiffure Award' het kappersvak naar een hoger plan te tillen.

Winnende inzending van de beste kapper van Nederland. (haarstyling: Arjan Bevers, fotografie: Andrew O'Toole, styling: Luca Termine, visagie: Mireille Bevers - Brunt)

De Helmondse kapper deed op zijn negentiende voor het eerst mee aan de kapperswedstrijd. Niet alleen hij, maar zijn hele team is regelmatig in de prijzen gevallen. Ook deze keer won Avanti Kappers de team-award. Maandag is de kapperszaak gesloten. "Dan ga ik eens rustig afwachten wat er allemaal op ons afkomt", zegt Arjan.

Een andere winnende inzending van Arjan Bevers. (haarstyling: Arjan Bevers, fotografie: Andrew O'Toole, styling: Luca Termine, visagie: Mireille Bevers - Brunt)

De jury beloont Arjan niet alleen met de hoogste onderscheiding, maar ook met twee andere awards; 'Dameskapsels Zuid-Nederland' en 'Herenkapsels Zuid-Nederland'.

LEES OOK: 'Waar kun je het beste naar de kapper? Het antwoord laat zich wel raden'

Meer over dit onderwerp:
HELMOND KAPPERS AVANTI KAPPERS ARJAN BEVERS