Video

Nog één keer nagenieten: zo keerde RKC terug in de eredivisie [VIDEO]

29 mei 2019 om 12:53
nl
Het is een moment waar veel supporters het nog jaren over zullen hebben. RKC keerde woensdagavond op spectaculaire wijze terug in de eredivisie. We zetten de hoogtepunten op een rijtje in de vorm van de samenvatting en de reacties van verslaggevers op locatie.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Niemand verwachte dat de club zou promoveren, toch gebeurde het. En hoe. Het was een waar spektakelstuk in Deventer. Stijn Spierings maakte diep in de blessuretijd de 4-4. Even later werd het zelfs nog 4-5, toen RKC nog een penalty kreeg. Mario Bilate schoot hem erin.

Bekijk de samenvatting van het duel en lees daarna verder:

Wachten op privacy instellingen...

Verslaggever uit z'n dak
Sportverslaggever Ronald Sträter heeft al heel wat spectaculaire wedstrijden in zijn carrière gezien. Hij ging dinsdagavond volledig uit zijn dak bij het doelpunt van Stijn Spierings. "Het kan niet meer misgaan! Ongelooflijk!", schreeuwde hij in het radioprogramma Afslag Zuid.

Wachten op privacy instellingen...

Bij onze collega's van RTV Oost verliep het commentaar net iets anders:

Wachten op privacy instellingen...

Onthaal supporters
RKC kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag al een kleine huldiging. Honderden uitzinnige supporters stonden klaar om de spelersbus te onthalen. Rond kwart voor één werden de spelers als helden onthaald.

Wachten op privacy instellingen...

Eén hoogtepunt volgt nog: de huldiging. Die is woensdagavond live te volgen op app, site en televisie van Omroep Brabant. Vanaf 20.55 uur zijn de festiviteiten via onze kanalen te volgen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.