Twee verdachten aangehouden voor zes branden Tilburg

1 augustus 2019 om 10:32
nl
De politie heeft donderdagmorgen twee verdachten opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij brandstichting bij diverse auto's, caravan en scooters in de Tilburgse wijk Oud-Noord woensdagnacht. Na verklaringen van getuigen, kwam de politie op het spoor van een mogelijke verdachte.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Diverse agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte, die uiteindelijk in de Poststraat in Tilburg is aangehouden. De man zit momenteel vast en wordt verhoord.

De tweede verdachte is aangehouden aan de Spoordijk. Ook hij zit nog vast voor onderzoek.

Brandgolf
Bewoners van de Tilburgse wijk Oud-Noord werden woensdagnacht opgeschrikt door maar liefst zes branden. Het begon rond middernacht aan de Lambert de Wijsstraat met een autobrand. Nog geen half uur later was het raak in de Goirkestraat, waar twee scooters in vlammen opgingen.

Om halftwee werd een brand gemeld aan de Professor Rogierhof. Hier ging het om een scooter. Twintig minuten later brandde aan de Willem Knuttelstraat een caravan uit. Rond twee uur was het vervolgens raak aan de Van Alphensraat waar een bedrijfswagen in brand stond en weer tien minuten later moesten twee kliko’s aan de Bataviastraat het ontgelden.

Hieronder vind je de plekken waar woensdagnacht in Tilburg branden waren.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.