Een meisje! Bram en Patty dolgelukkig met geboorte baby Puck

14 augustus 2019 om 19:04
Bram met zijn pasgeboren dochtertje (Foto: Twitter)
Bram met zijn pasgeboren dochtertje (Foto: Twitter)
Patty en Bram van het RTL-televisieprogramma Married at First Sight zijn ouders geworden van een wolk van een dochter. "Wat een rijkdom. Geboren, Puck, 13-08-2019 om 05.05 uur", schrijft de kersverse vader uit Ulvenhout dinsdag op Twitter.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Op Twitter stromen de felicitaties binnen. Ook van televisiepresentator Peter van der Vorst. 'Na een meer dan geslaagd huwelijk nu ook een prachtkindje. Hoera! Wat bijzonder dat we met ons programma mede aan de wieg hiervan hebben mogen staan.'

Opmerkelijk liefdesexperiment
Bram en Patty werden vier jaar jaar geleden aan elkaar gekoppeld in Married at First Sight. Een opmerkelijk liefdesexperiment waarbij koppels elkaar pas voor het eerst zien bij het geven van het jawoord.

Hoewel de kans erg groot was dat het experimentele huwelijk zou mislukken, zijn de twee heel blij met elkaar. “Alles gaat goed. Natuurlijk hebben we hoogte- en dieptepunten met elkaar meegemaakt, maar we zijn echt hartstikke gelukkig.”

Vorig jaar zomer verhuisde Bram vanuit Den Bosch naar Ulvenhout om met zijn grote liefde te gaan samenwonen. Begin april kondigden ze de zwangerschap aan.

Verhuisd naar Ulvenhout
En net als zoveel ‘gewone’ koppels wonen ze inmiddels samen. “Ik heb alles in Den Bosch verkocht en ben afgelopen zomer naar Ulvenhout verhuisd”, vertelt Bram.

De twee zijn het enige koppel van seizoen één dat nog bij elkaar is.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...