Vrouw springt op rijdende auto en valt ervanaf omdat ze inbreker probeert tegen te houden - Omroep Brabant

Vrouw springt op rijdende auto en valt ervanaf omdat ze inbreker probeert tegen te houden

22 augustus 2019 om 17:34
nl
Een vrouw ging maandagmiddag in Beek en Donk wel heel ver om een inbreker te stoppen. Ze sprong op de motorkap van zijn auto, toen de bestuurder probeerde te vluchten. Hij reed daarna zo hard weg, dat de vrouw van de auto viel.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Het gebeurde allemaal rond drie uur aan de Beukenlaan. De vrouw kwam thuis en zag dat een man spullen uit haar garage aan het inladen was. Op het moment dat ze vroeg wat de man aan het doen was, stapte de inbreker in zijn auto. Hij reed vervolgens langzaam tegen haar been aan.

Schreeuwend gevallen
De vrouw pikte dat niet en sprong op de motorkap van zijn auto. De inbreker probeerde de vrouw af te schudden door naar voor en naar achter te rijden en flink te remmen. Daarna reed hij hard weg en viel de vrouw schreeuwend van de auto.

LEES OOK: Meer inbraken in schuren, boxen en garages dan vorig jaar

Ze raakte daarbij lichtgewond. Haar zoon laat telefonisch weten dat ze nog altijd flink geschrokken is, maar ook dat het wel weer goed met haar gaat.

De inbreker ging er met twee elektrische fietsen en gereedschap vandoor. Hij is nog altijd spoorloos. De vrouw heeft aangifte gedaan. De politie heeft het signalement van de dader verspreid en zoekt getuigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.