Video

Zo ziet het nieuwste Eftelingsprookje De zes Zwanen eruit [VIDEO]

27 september 2019 om 10:25
nl
Het sprookjesbos in de Efteling krijgt er een nieuw sprookje bij. De zes Zwanen is alweer het dertigste sprookje in het bos en gaat zaterdag open. Omroep Brabant is vrijdag al aanwezig met een exclusief kijkje bij het nieuwe sprookje. Bekijk hier de sneak preview.
Profielfoto van Eva van der Weele
Geschreven door
Eva van der Weele

Het sprookje De zes Zwanen gaat over zes koningszonen die door hun jaloerse stiefmoeder worden veranderd in zwanen. Hun zusje Elisa krijgt de opdracht om die betovering te verbreken en haar broers terug te krijgen. Deze opdracht is alleen niet zo makkelijk. Elisa moet zes hemden voor haar broers breien en mag zes jaar niet spreken of lachen. Wanneer het zusje de opdracht vervult, zal de betovering verbreken. "Het is fantastisch", vertelt de directeur over het nieuwe sprookje.

Wachten op privacy instellingen...

Beleving
In het Sprookjesbos kunnen bezoekers het sprookje op twee manieren beleveren. Op de rug van één van de zes zwanen varend door het slot of kijkend vanaf de kant binnenin het slot. De zes Zwanen ligt precies tussen de sprookjes van Sneeuwwitje en Assepoester. Vanaf dit weekend is het sprookje geopend.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.